Wie we zijn.

AMBI studie verzorgt diverse HBO niveau en WO-niveau trainingen en examens. Opgericht in 2013 met docenten die veelal betrokken geweest bij het opzetten van standaarden zoals I-Tracks, AMBI e-CF, BITEXA, EXIN-tracks en iEXA leergangen. Verder bieden wij trainingen aan voor standaarden zoals Agile/Scrum, PRINCE2, IPMA, BISL, IREB, BABOK, BCS, enzovoorts.

Doelgroep zijn degene die naast een baan ook willen studeren op een flexibele manier. Samen met de cursist wordt indien gewenste een opleidingsplan opgesteld dat past bij zijn mogelijkheden en beschikbaarheid.

Lessen zijn klassikaal of samen met een docent. Locaties zijn centraal gelegen of in de regio van de deelnemer. Ons doel is de deelnemer in een korte tijd naar een gewenst opleidingsniveau brengen met goede ondersteuning en begeleiding.

Onze aanpak is flexibel en een combinatie van Socratische aanpak, intervisie en Action Learning.

Ons hoofdvestiging is in Den Haag en focus op de Noord, Oost en Zuid Nederland en Randstad.

Wij verzorgen opleidingen in de grotere plaatsen in Nederland zoals Groningen, Drachten, Enschede, Assen, Harderwijk, Alkmaar, Arnhem, Eindhoven, Venlo, Sittard, Terneuzen, Goes, Utrecht, Haarlem, Dordrecht, Gouda, Vlissingen. Locaties zijn vaak restaurants, buurtcentra, hotels of andere locaties die vergaderruimte aanbieden. Onze partners zijn onder andere; CVA, CAI en D-ICT.

ICT opleidingsinstituut, Master of Science bij Universiteit Leiden,voor deeltijd bachelor ICT, testmanagement TMap en ISTQB, avondcursus in de randstad, opleidingen in Alkmaar,dagcursus Denhaag, trainingen in Rotterdam, cursussen in Amsterdam, lessen in Breda, mixed cursus in Utrecht, werkcolleges in Zwolle, incompany in Apeldoorn, hbo trajecten in Leeuwarden, docenten van universiteit Groningen, HBO kopstudies in Enschede, masterclasses te Nijmegen, locaties in Den Bosch en Eindhoven.